Tineke Schouten met Highlights wegens succes extra voorstellingen met 7-koppig live orkest

Zutphen – In ruim 35 jaar maakte Tineke Schouten 23 theatershows, zette ze ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde ze sketches en tv-shows en schreef ze prachtige nummers. Wegens het grote succes gaat ze nog een seizoen verder met de ‘Highlights’-tour, bepakt met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties. Donderdag 6 februari in Theater Hanzehof, aanvang 20.00 uur

Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Legendarisch en toch steeds weer verrassend. Highlights was vorig seizoen al avond na avond uitverkocht; dit seizoen gaat Tineke onvermoeid verder. Ze put dan ook uit een carrière van meer dan 35 jaar vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Trouwe fans weet ze onophoudelijk te boeien. Terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten. Met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert de ware koningin van de typetjes steeds opnieuw een avond vol schaterlachen. Deze monumentale show maakt eens te meer duidelijk hoe iconisch haar oeuvre is. Een unieke kans om getuige te zijn van een legende! Wie heeft daar nou geen zin in?

“Het is een mooi moment voor dankbaarheid”, vindt Tineke. “En eigenlijk is het dat elke dag opnieuw. Ik tel mijn zegeningen, heel bewust.” Met haar gloednieuwe theatershow Highlights vestigt Tineke dan ook extra aandacht op de hoogtepunten uit haar carrière. Samen met de zaal. “Ik ben mijn publiek veel verschuldigd. Mijn successen dank ik aan jullie.”

Tineke Schouten speelde vorig seizoen dezelfde voorstelling in Theater Hanzehof.