Dickensorkest gaat weer optreden

Eefde– Het Dickensorkest van muziekvereniging Concordia Eefde gaat ook dit jaar weer optreden in de maand december op wintermarkten, bij kerstvieringen en dergelijke. De optredens, zowel binnen alsook buiten, passen helemaal in de traditie van warmte en gezelligheid in de donkere dagen voor kerst. De ongeveer 15 muzikanten spelen vooral Christmas Carols en kerstliederen en gaan gekleed in traditionele 19e-eeuwse kledij.

Boeken
Het Dickensorkest kan vanaf nu geboekt worden voor optredens variërend van een uur tot een hele dag. Bij grotere evenementen kan het orkest ook op meerdere locaties spelen. Voor boekingen en/of meer informatie contact opnemen via dickens@concordiaeefde.nl.

Over Dickensorkest
Het Dickensorkest is een gelegenheidsorkest van muziekvereniging Concordia uit Eefde en treedt alleen op in de maand december. Het orkest van ongeveer 12 tot 15 muzikanten bestaat uit koperblazers/ saxen en speelt vooral Christmas Carols en kerstliederen. De muzikanten gaan gekleed in traditionele kleding uit de Dickensperiode.