Vernieuwen verkeerslichten Epse kruising Lochemseweg (N348) en Deventerweg (N339)

Provincie Gelderland voert in Epse onderhoud uit aan de verkeerslichten op de kruising Lochemseweg (N348) en Deventerweg (N339) van dinsdag 24 oktober 2023 tot en met zaterdag 4 november 2023. De verkeerslichten en alle bijbehorende elektra worden vernieuwd, zodat deze weer jaren vooruit kunnen. Verkeer moet voor de veiligheid met een lagere snelheid langs de werkzaamheden rijden. Dat kan wat hinder veroorzaken. 

Gele borden 
Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden langs de werkzaamheden geleid via gele borden. Mogelijk via een andere rijbaan en met een lagere snelheid.

4 november geen verkeerslichten maar verkeersregelaars
Op zaterdag 4 november staan de verkeerslichten uit, omdat de techniek dan aangesloten en getest wordt.
Verkeersregelaars leiden het verkeer langs de werkzaamheden. De aanwijzingen van de verkeersregelaars moeten opgevolgd worden zodat ook zonder verkeerslichten het veilig blijft voor iedere verkeersdeelnemer.

Fietsers
Ook fietsers en voetgangers krijgen aanwijzingen hoe ze langs de werkzaamheden moeten rijden.

Nood-en hulpdiensten
De nood- en hulpdiensten krijgen altijd een snelle doorgang.

Samenwerken overlast verminderen
Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast te beperken. Maar hinder is niet te vermijden. Belangrijk is dat iedereen zich goed houdt aan aanwijzingen van borden en verkeersregelaars, nog beter en actiever oplet en geduld heeft.