ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Lochem

Lochem – Op zaterdag 21 september 2019 komt ABBA Tribute naar Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg te Lochem.

Met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ is Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met o.a. de hits ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Zelfs met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg.
Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg 0573-254751 of aan de receptie op Paasberg 1 te Lochem. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.