Nieuw bij PLUS Cornelis: De Lochem Cheque

Lochem – Na de succesvolle Clubfund actie van afgelopen jaar komt PLUS Cornelis nu met iets nieuws: Het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland vóór Lochemers dóór Lochemers.

PLUS Cornelis in Lochem heeft de meest winstgevende spaaractie in Nederland voor de consument! De consument spaart bij PLUS koopzegels, zogenaamde pluspunten. Bij 200 gekochte koopzegels a € 0,02 per stuk, heeft de consument een vol zegelboekje. Dit zegelboekje kan de consument inleveren bij PLUS Cornelis en ontvangt daarvoor € 6,- contant. Een vol zegelboekje heeft de consument € 4,- gekost, dat is dus interessant om te sparen.

Samen met lokale partners!

Vanaf 19 augustus 2019 is het spaarsysteem uitgebreid met lokale ondernemers uit Lochem. Tegen inlevering van een vol zegelboekje kunt u vanaf nu ook worden gekozen voor een Lochem Cheque. Deze Lochem Cheque zal een (minimale) waarde vertegenwoordigen van € 8,- in plaats van de € 6,- contant. “Wij willen ons onderscheiden door een onderlinge samenwerking met Lochemse partners waar zowel de consument als de Lochemse ondernemers van kunnen profiteren” aldus Joop Cornelis.

Wasstraatbon wordt Lochem Cheque

Met koopzegels, officieel heten ze PlusPunten, kunnen klanten al vele jaren sparen voor een mooie spaarwinst. Je spaart 4 euro en je ontvangt daar 6 euro kontant voor terug. In 2015 is dit uitgebreid met de wasstraatbon. In plaats van 6 euro contant kun je ook kiezen voor een wasstraatbon ter waarde van 10 euro. De wasstraatbon komt te vervallen. Het voordeel vervalt niet. Als je spaart voor de Lochem Cheque kun je hiermee nog steeds de ronde door de wasstraat bij Nobel doen. Je kunt de Lochem Cheque nu dus ook gebruiken voor andere doelen. Kies maar!

Wie doen er mee?

Op dit moment zijn er al een mooi aantal ondernemers die deelnemen aan dit nieuwe concept. De cheque is te verzilveren bij: Multicopy Lochem, De Witte Wieven, Expert Boeijink, Figaro Haarsalon en Nobel Autowasstraat in Lochem. We gaan er vanuit dat er zich op korte termijn nog meer ondernemers zullen aansluiten bij dit mooie concept; “vóór Lochemers dóór Lochemers!”.