Uitslagenavond raadsverkiezingen in gemeentehuis

Lochem – Woensdag 21 maart is er vanaf 22.00 uur een uitslagenavond in het gemeentehuis van Lochem. Onder het genot van een hapje en drankje presenteert burgemeester Sebastiaan van ’t Erve de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen en de uitslag van het raadgevend referendum. De avond is vrij toegankelijk.

Verwacht wordt dat kort na 22.00 uur de uitslagen van de eerste stembureaus binnen zullen komen. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zal de uitslagen gedurende de avond op een aantal momenten presenteren. Het gaat om tussenstanden, met een opbouw naar het moment waarop alle stemmen zijn geteld. Aan het eind van de bijeenkomst rond middernacht wordt verwacht een voorlopige einduitslag te kunnen geven op zetelniveau. Op vrijdag 23 maart volgt de uitslag op kanidaatniveau waarin ook de voorkeurstemmen zijn meegenomen.

Meer weten over de verkiezingen? Alle informatie over de verkiezingen is te vinden op www.lochem.nl/lochemkiest.