Dorpsraad Eefde peilt de mening inwoners Eefde

Eefde – Inwoners uit Eefde van 16 jaar en ouder ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het initiatief komt van de Dorpsraad Eefde, die graag wil weten wat mensen goed vinden gaan in het dorp en wat er beter kan. De Dorpsraad is ook benieuwd of meer mensen via de Dorpsraad invloed wil hebben op wat er in het dorp gebeurt.

Dorpsraad Eefde voor een leerbaar dorp
Dorpsraad Eefde zet zich in voor een goede leefbaarheid in het dorp. De dorpsraad is contactpunt voor de inwoners, verenigingen en de politiek. Alle Eefdenaren kunnen lid worden van Dorpsraad Eefde. Leden kunnen meepraten over het verbeteren van wonen, werken en leven in het dorp.

Bestuursleden
Het bestuur van Dorpsraad Eefde heeft op dit moment 3 bestuursleden. Het is een grote wens om het bestuur uit te breiden.

Dorpsbijeenkomst
Over een aantal weken maakt de dorpsraad de resultaten bekend op www.dorpsraadeefde.nl
De resultaten staan ook centraal in een dorpsbijeenkomst op 6 april. Daar zijn alle Eefdenaren welkom om mee te praten over de uitvoering van het dorpsplan. Ook als ze de vragenlijst niet invullen.

Gemeente Lochem maakt het onderzoek mede mogelijk, vanwege het belang van het onderwerp.