Muziekvereniging Concordia Eefde geeft weer een gezellig Zomeravondconcert

Zomeravondconcert -  Yke Ruessink Fotografie

EEFDE – Op woensdag 5 juli aanstaande sluit Muziekvereniging Concordia Eefde traditioneel het muzikale jaar weer af met een Zomeravondconcert. Dit openluchtconcert begint om 19.30 uur en wordt gegeven op het plein voor de Ontmoetingskerk in Eefde. De toegang is gratis. Wel wordt het publiek gevraagd een eigen (klap)stoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt het concert gegeven in de kerk.

De avond start met een optreden van het Klassenorkest. Deze groep leerlingen van OBS Villa60 heeft de afgelopen maanden extra muziekonderwijs gehad en laat deze avond enthousiast hun muzikale talenten horen. Daarna speelt het grote orkest van Concordia in bijzondere bezetting onder leiding van dirigent Stefan Blaak. Ook dit jaar spelen namelijk weer circa 15 gastmuzikanten uit de hele regio mee in het orkest. Voor velen een eerste ervaring met musiceren in een groot orkest.