PvdA Lochem op bezoek bij …. ‘Voor elk kind een Sint’

Lochem – Afgelopen woensdag was de PvdA op bezoek in Epse bij Trudy Koning ter Heege-Jonkman
van ‘Voor elk kind een Sint’. Dit keer hadden we geen rode taart meegenomen, maar cadeautjes en een bos rode rozen voor Trudy.

In 2018 is Trudy begonnen om kinderen in Gorssel en Epse uit gezinnen met een zeer laag inkomen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen en dit jaar breidt ze dit uit naar Harfsen en Joppe. Trudy kan met liefde over haar initiatief vertellen. Door haar jarenlange ervaring als Piet weet ze hoe belangrijk het is dat elk kind Sinterklaas kan vieren. Kinderen die aangemeld worden krijgen cadeautjes die passen bij hun leeftijd, maar elk gezin krijgt ook een gezelschapsspel en een boek. Om dat te realiseren heeft ze veel cadeautjes (nieuwe) en geld nodig. Gelukkig heeft Trudy hulp van een aantal enthousiaste medewerkers die helpen bij het inpakken en ronddelen als Piet.
Alle cadeautjes, snoepgoed, letters en zelfs het inpakpapier wordt middels sponsering verkregen of gekocht. Het hele jaar is Trudy druk om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Zo gaat ze winkels en bedrijven af voor sponsering; in natura of geld. Let ze het hele jaar door op aanbiedingen of afgeprijsd speelgoed, want dat wordt vast gekocht voor het volgend jaar. En zo wordt elke euro die er binnen komt optimaal besteed om de kinderen een fantastische Sinterklaas te bezorgen.
Wilt u Trudy helpen met haar initiatief, heeft u (nieuw) speelgoed dat niet gebruikt wordt, wilt u geld geven of heeft u nog Sinterklaas inpakpapier, breng het dan naar Ronde Weie 13 in Epse of doneer op IBAN nr. NL46RABO1026666627 t.n.v. G.H. Jonkman ovv Elk kind een Sint. Heeft u nog vragen over het initiatief van Trudy dan kunt u haar bellen op 06.20156115 of mailen voorelkkindeensint@outlook.com