Muzikanten in het zonnetje gezet tijdens Zomeravondconcert

Eefde – Op woensdagavond 11 juli 2018 sloot Muziekvereniging Concordia uit Eefde het seizoen af met een informeel buitenconcert op het Triverseplein in Eefde.

Op deze prachtige zomerse avond werden ook zeven jubilarissen in het zonnetje gezet. Wanda Hekkelman kreeg een speldje omdat ze 25 jaar muzikant is. Richard Hafkamp, Henk ter Maat, Ingrid Bieleman en Johan Beunk maken al 40 jaar muziek. Het echtpaar Henk en Jans Hekkelman en Audrey Wunderink kregen uit handen van erevoorzitter Jan Nieuwburg een speldje omdat ze 50 en 60 jaar muziek maken. Deze huldigingen maakten de avond extra feestelijk.

Het Zomeravondconcert begon om 19.00 uur met zeepkistoptredens van de jeugd. Vol enthousiasme en zonder enige schroom lieten de jonge muzikanten op verschillende podia hun muzikale kunsten horen. Ze kregen volop applaus van troste ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden.

Het harmonieorkest sloot de avond af en speelde in een zeer bijzondere samenstelling zes nummers. Ruim 15 gastmuzikanten uit de hele regio hadden zich aangemeld om mee te spelen met dit concert. Zo kon het publiek kon genieten van een groots orkest van ruim 65 muzikanten.

Dit Zomeravondconcert was vrij toegankelijk voor publiek en er waren ook allerlei activiteiten voor de jong en oud. De ondernemers en verenigingen uit Eefde zorgden voor plezier en vertier door het schenken van drankjes en het serveren van taart, ijsjes en lekkere hapjes.