Jubileumconcert Eefde

Eefde – Op zondag 20 oktober om 15.00 uur vindt het jubileumconcert plaats bij Kapel op ’t Rijsselt in Eefde. Het concert wordt gegeven door ensemble Camerata Delft m.m.v. o.a. sopraan Wendy Roobol.
Twee cantates van J.S. Bach:

de Koffiecantate en de Boerencantate in de vorm van mini-opera’s en in een hedendaagse setting met als titel:

Hoogstaand hilarisch
In de cultuur is het niet altijd halleluja. Door de vele bezuinigingen in de afgelopen jaren klinken er veel zorgelijke geluiden. Als geheel ongesubsidieerd podium prijst de Kapel op ’t Rijsselt zich daarom gelukkig met trots en veel plezier het 25-jarig jubileum te kunnen vieren.

Dat doet Kapel op ’t Rijsselt met een prachtig concert met muziek van Johann Sebastian Bach. Twee van zijn wereldlijke cantates worden met veel respect voor de originele muziek gebracht in een hilarische hedendaagse setting.

Een van de meest gerenommeerde barokensembles van Nederland komt daarvoor met 9 musici en 3 topvocalisten naar de Kapel.

Het ochtendconcert is al geheel uitverkocht, voor het extra concert om 15.00 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor alle genodigden en toeschouwers staan de feestelijke bubbels klaar.

Entree: € 20,= (t/m 18 jaar gratis entree)

Info/reserveren: www.kapeloptrijsselt.nl of 0575 – 570 521