Nieuwe editie van Eerlijk Winkelen in de gemeente lochem

Lochem – In heel de gemeente Lochem is de nieuwe editie van Eerlijk Winkelen te vinden: een plattegrond van alle kernen met daarin 36 eerlijke initiatieven die zich richten op biologische producten, fairtrade artikelen, tweedehands kleding en spullen die allemaal lokaal voorhanden zijn en waarvan menigeen het bestaan niet kende. Ook winkels en horeca waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken, zijn er in opgenomen.

Een duurzame gemeente komt voor haar ambities uit. Lochem Fairtrade wil inwoners maar ook vakantiegangers verrassen en laten zien wat er zoal in deze mooie woonomgeving te vinden is.

Waar u de plattegrond kunt krijgen: bij alle winkels en initiatieven die op de plattegrond vermeld zijn en bij Museum MORE in Gorssel, de gemeente, de VVV-uitgiftepunten, bij een aantal hotels en campings.