Oud papier inzameling nieuwe stijl in Eefde

Eefde – Op zaterdag 7 april hebben vrijwilligers van Volleybalvereniging VIOS-Eefde voor de laatste keer oud papier opgehaald in Eefde op de oude vertrouwde manier met auto/trekker en aanhangwagens. In de communicatie vanuit de gemeente en Circulus Berkel is er echter niet / onduidelijk vermeld in welk deel van het dorp er deze dag ingezameld zou worden.

Volgens planning is in het zuidelijk deel van Eefde (ten zuiden van de Eefsche Beek) papier ingezameld. Echter dachten veel inwoners van het dorp dat deze laatste keer in het gehele dorp papier zou worden opgehaald. Hierdoor stond er veel papier aan de weg in straten waar VIOS niet is geweest. Uiteraard vind de verniging VIOS dit erg vervelend.

Vanaf heden zullen zij met vrachtwagens en vrijwilligers papiercontainers gaan legen op iedere 4e zaterdag van de maand. Op deze zaterdag zal dan ook in het hele dorp worden ingezameld en is er geen onderscheid meer tussen noord en zuid.

VIOS hoopt dat men het papier dat is blijven staan in de blauwe container doet zodat zij deze eind van de maand bij u kunnen komen ophalen.