Geslaagde Vossenjacht DOS Barchem

Foto: DOS Barchem

Barchem – Afgelopen vrijdag 19 januari hebben de  jeugdleden van gymnastiekvereniging DOS genoten van de vossenjacht in Barchem.

Er waren 30 kinderen die zich hadden opgegeven voor deze activiteit, hier was de jeugdcommissie van DOS erg blij mee. Om 19.30 uur was iedereen aanwezig bij het Spȍlvenne op het Eekvenne, vanaf deze locatie werd er gestart met de tocht.

Rondom het Eekvenne en Barchvenne zaten verschillende vossen verstopt zoals een zwerver, heks, hippie, man met autopech, jogger en  50 jarige Sarah . Bij iedere vos moesten de kinderen een opdracht doen en als ze de opdracht goed hadden volbracht gekregen ze een letter, van al deze letters konden ze een woord vormen.  Er liep ook een politieagente rond, zij kon de kinderen een letter afpakken dus dat maakte het spel extra spannend. Alle kinderen hadden aan het eind van de tocht het woord goed.

Toen iedereen weer terug was op het Spȍlvenne had de jeugdcommissie voor iedereen een lekker zakje chips en iets te drinken. Dat ging er wel in want het was best koud onderweg, ook voor de hulpouders en “vossen” was er een lekker warm kopje koffie of thee. Rond een uurtje of negen waren alle groepjes weer terug  en volgde er een gezamenlijke afsluiting. Aan het enthousiasme van de kinderen was duidelijk te merken dat het een geslaagde avond was. Wij willen dan ook iedereen bedanken die heeft geholpen.

Foto: DOS Barchem