Zeer geslaagde jongenswedstrijd DOS

BARCHEM – De sportzaal van ’t Onderschoer in Barchem was op zaterdag 13 januari de locatie van de jaarlijkse jongenswedstrijd, die werd georganiseerd door gymnastiekvereniging DOS.

Maar liefst 48 deelnemers van 5 verenigingen (WSV Warnsveld, RGV Ruurlo, Brinio Lochem, Achilles Hengelo en DOS Barchem) bonden met elkaar de strijd aan op 5 verschillende onderdelen, verdeeld over 2 rondes. DOS was met 17 deelnemende jongens heel goed vertegenwoordigd en deze jongens traden aan in hun nieuwe turnoutfit.

De wekenlange voorbereiding onder leiding van Joyce Lieverdink, Floris Dinkelman en Janny Wilgenhof wierp zijn vruchten af, want de jongens presteerden erg goed! Zo eindigde Toon Hoentjen op de derde plaats in de categorie R2. Tevens mocht Abbe Beernink in de categorie R1 de zilveren medaille in ontvangst nemen en op de podiumplaats naast hem stond Tygo Spiekker, die de bronzen medaille won.

De andere jongens van DOS behaalden dan wel nét geen podiumplaats, maar hun prestaties waren ook erg goed!

Door de goede organisatie, de grote publieke belangstelling én het sportplezier kan gymnastiekvereniging DOS terugkijken op een zeer geslaagde jongenswedstrijd!

Voor meer foto’s, zie: www.dosbarchem.nl.