Fiets- en wandeltocht Agrarische Natuurvereniging ’t Onderholt zaterdag 18 juni 2022

Barchem – Vertrek tussen 10:00-13:00 uur vanaf Dorpshuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1, 7244 BB in Barchem.

Bekijk het resultaat van de inzet van de werkploeg van ’t Onderholt op diverse particuliere landgoederen en tuinen en ervaar de schoonheid en diversiteit in de stedendriehoek Vorden – Barchem – Lochem op een onderhouden(de) manier.

Tijdens een fietstocht van ca. 25 kilometer ontdekt u de mooiste plekjes van ons werkgebied in de Achterhoek. Onderweg wordt u getrakteerd op enkele activiteiten, is er uitleg van onze werkzaamheden en diverse natuurelementen, maakt u kennis met biodiversiteit en wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Voor wie naast fietsen ook graag de wandelschoenen aantrekt zijn er onderweg bij o.a. Landgoed Foezelaorend, Pinetum De Belten en Natuurgebied Hagenbeek wandelingen te maken vanaf 3 kilometer.

Aanmelden kan tot 15 juni via info@onderholt.nl (i.v.m. de te zetten koffie 😊)

ANV ‘t Onderholt
Enzerinckweg 10
7251 KA Vorden