Toneelvereniging Ons Genoegen Barchem speelt de voorstelling “De Zoete Inval”

Toneelvereniging Ons Genoegen Barchem nodigt jullie van harte uit! Na 2 jaar zonder activiteiten en geannuleerde voorstellingen in 2020 mogen we eindelijk weer voor u op de planken staan.
De toneelvereniging had te maken met uitdagingen, zoals het zoeken van een nieuwe locatie. Deze hebben we gevonden in ‘t Onderschoer, waar de spelersgroep tot januari heeft gerepeteerd en de Heksenlaak, waar nu druk wordt geoefend en in maart de voorstellingen zullen zijn.

Komt u ook langs in “De zoete inval”? Dit blijspel is geschreven door Betsie Ooink (Groenlo). In het bruine café van Roos Spellers, heeft Jasmijn een prominente rol. Daarnaast zijn er een aantal vaste stamgasten die de boel soms flink in de war schoppen. En of dat nog niet genoeg is, komen er met regelmaat een aantal ongenodigde gasten waardoor Roos zich in allerlei bochten moet wringen.

Zie de poster voor informatie over voorverkoop/ reserveren van kaarten. Daarnaast zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal (op=op).

Houdt de facebookpagina (Toneelvereniging Ons Genoegen Barchem | Facebook) in de gaten voor het laatste nieuws.