Barchems Feest 2022, We mogen weer!

Dit jaar voor het eerst Fruhshoppen met vers gebakken eieren.

Na 2 jaar Corona stilte gaan we in Barchem weer helemaal ‘los’ met een groots Barchems feest, inclusief Optocht! We zijn bijzonder trots dat het ook dit jaar weer gelukt is om ons dorp weer prachtig te versieren en een volwaardige optocht te organiseren. Kom kijken, kom meedoen, er is een gevarieerd programma.

Zaterdag 20 augustus gaan alle straten hun straatversiering opbouwen. De hele week kan je komen genieten van een prachtig versierd dorp, elke straat met een eigen thema. Vooral na zonsondergang een aanrader!

Zondag 21 augustus 10:00 organiseren we de traditionele open lucht kerkdienst op het Dorpsplein, vrij toegankelijk voor iedereen.

Donderdag 25 augustus 14:00 seniorenmiddag in ’t Onderschoer met een optreden van het Brook Duo.

Diezelfde avond om 20:00 een spetterende spelshow. Komt dat zien en doe mee!

Vrijdag 26 augustus openen we om 14:00 de kermis, met attracties en lekkers voor alle leeftijden. De avond staat in het teken van de muziek met een optreden van Steam Sister in ’t Onderschoer. Zaal open 20:30.

De toegang voor de spelavond op donderdag en het concert op vrijdag is 12,50 per avond of 20,00 voor beide avonden. De kaarten gaan vrijdag 19 augustus om 19:00 in de voorverkoop in ‘t Onderchoer. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Zaterdag 10:30 Optocht. Jawel, dankzij de inzet van enthousiaste straat- en vriendengroepen kunnen we een volwaardige optocht presenteren met wagens, loopgroepen en muziek.

Om 15:00 start op het dorpsplein het traditionele Vogelschieten voor heren, dames en de jeugd. Uiteraard is ook de kermis weer open. Als de Vogel gevlogen is trappen we de avond af met de band ‘Free Willy’.

Nieuw dit jaar is het Zondags Fruhshoppen op 28 augustus. Alle vroege vogels zijn vanaf 11:00 welkom voor een eitje en een biertje op het Dorpsplein.