Levenskunt 50+ over 75 jaar vrijheid

Lochem – Op dinsdagochtend 11 februari gaan we bij Levenskunt 50+ praten over 75 jaar vrijheid en “samen de vrijheid vieren” in Lochem. Bedenker van het project “Samen de schone was van de vrijheid buiten hangen” Steven van Campen komt deze ochtend dit project toelichten. Van 10-12 uur, BIC, Noorderwal 17, Lochem.De bekende dichter/schrijver Steven van Campen vertelt ons over het idee, dat door de Raad van Kerken en geloofsgemeenschappen Lochem/Barchem is overgenomen en van 25 t/m 27 april ten uitvoer wordt gebracht.
Hij zal zijn toelichting geven met enkele eigen gedichten verlevendigen.
De aanwezigen kunnen zich gelijk opgeven voor een schrijfsessie en zodoende meedoen aan het project.
Als de tijd het toelaat zullen we samen praten over vrijheid.
Welkom op 11 februari, de koffie en thee staan klaar.