41 medailles voor Kwoon Dat Mor op NK Kempo 2019

Ede – Zondag 24 november hebben 25 leden van Kwoon Dat Mor deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Kempo in Ede, georganiseerd door de Kempo Association Nederland.Op deze dag gingen ruim 180 deelnemers met elkaar de competitie aan op de onderdelen traditional en fighting.Naast de categorie├źn Kata gewapend, Kata ongewapend en het Semi-contact deed Kwoon Dat Mor dit jaar ook met een zestal teams mee aan het Kata synchroon en heeft Arjan meegedaan aan het Knock Down (een variatie in het Full-contact).De deelnemers hebben in totaal 41 medailles in ontvangst mogen nemen,13x goud, 14x zilver en 14x brons. Een recordoogst voor Kwoon Dat Mor.Hieronder een overzicht van de behaalde prijzen in de 5 disciplines waarin is deelgenomen:Kata ongewapend:3x Goud: Jim Tragter (Lochem), Lennie Prins (Borculo), Max Muller (Eibergen)3x Zilver: Elly Steenbergen (Eibergen), Thorvald oude Egbrink (Lochem), Milou Klokman (Barchem)4x Brons: Leonie Scholten ( Ruurlo), Willemijn Stapper (Lochem), Frederiek Stapper (Lochem), Yara Bouwhuis (Lochem)Kata gewapend3x Goud: Lennie Prins (waaier) (Borculo), Jim Tragter (stok) (Lochem), Willemijn Stapper (stok)(Lochem)6x Zilver: Elly Steenbergen (stok) (Eibergen), Thorvald oude Egbrink (stok) (Lochem), Luuk te Plate (stok) (Lichtenvoorde), Nyne de Rouw 9stok) (Ruurlo), Frederieke Stapper (stok) (Lochem), Yara Bouwhuis (waaier) (Lochem).3x Brons: Max Muller (stok) (Eibergen), Milou Klokman(stok) (Barchem), Lars Heinekamp (stok) (Laren)Kata synchroon ongewapend:1x Goud: Lennie Prins (Borculo), Julia Scholte (Ruurlo), en Willemijn Stapper (Lochem)2x Brons: Jesse Lijnsvelt (Ruurlo), Elly Steenbergen (Eibergen) en Thorvald oude Egbrink (Lochem).Mik van den Berg (Neede), Amber van der Werf (Neede) en Loes Hekkelman (Lochem)Kata synchroon gewapend:1x Zilver: Elly Steenbergen (Eibergen), Lennie Prins (Borculo),en Milou Klokman (Barchem).Semi contact6x Goud: Willemijn Stapper (Lochem), Frederiek Stapper (Lochem), Lennie Prins (Borculo), Mik van den Berg (Neede), Thorvald oude Egbrink (Lochem), Lars Heinekamp (Laren)3x Zilver: Stan Quist (Ruurlo), Loes Hekkelman (Lochem), Yara Bouwhuis (Lochem)5x Brons: Nyne de Rouw (Ruurlo), Julia Scholte (Ruurlo), Amber van der Werf (Neede), Max Muller (Eibergen), Luuk te Plate (Lichtenvoorde)Knockdown (Fullcontact)1x Zilver: Arjan Preuter (Harfsen)