Zwem4daagse Leussinkbad staat voor de deur

Laren – Het zwemseizoen is in volle gang bij het Leussinkbad. Volgende week kun je weer meedoen aan de Zwem4daagse en is er Discozwemmen op vrijdag.

Larense Zwem4daagse
De Larense Zwem4daagse is voor alle leeftijden en voor mensen uit de hele omgeving. Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het Leussinkbad. Deelnemers kunnen komen zwemmen van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni, van 18.00 tot 20.00 uur. Je hebt dus één reservedag. Ben je een Vroege Vogel en zwem je je baantjes liever in de ochtend? Dan kan je ook ‘s ochtends terecht tussen 7.00 en 10.00 uur.

Je start op maandag of dinsdag. Je kunt ter plekke inschrijven of vooraf via e-mail, dan kun je sneller van start. Kinderen zwemmen 10 banen en volwassenen 20. Elke dag zijn er activiteiten, zoals op woensdag een lekker broodje en discozwemmen op vrijdag. Als je op donderdag of vrijdag al je baantjes hebt afgestempeld, krijg je een medaille.

Spetter4daagse voor kinderen zónder diploma
Ook kinderen zónder zwemdiploma kunnen meedoen! Elke dag zijn er leuke spelletjes in het ondiepe bad, met elke dag een ander thema en lesgever. Elk half uur start er een groepje. Papa of mama kan komen kijken of ondertussen zelf even baantjes trekken in het diepe bad. Ook deze deelnemers ontvangen een heuse medaille.

Leussinkbad wordt LeussinkDisco
Op vrijdag 23 juni en 21 juli gaat de muziek van 19.00 tot 22.00 uur een tandje harder. Er is een live DJ én er staat lekker eten en drinken voor je klaar. Discozwemmen is voor kinderen vanaf circa 8 jaar tot en met 17 jaar met minimaal een B-diploma. Meer informatie vind je online.

Ook discozwemmen voor Vroege Vogels
Veel zwemmers vinden het lekker om ‘s ochtends tussen 7.00 en 10.00 uur banen te komen zwemmen in het Leussinkbad. Heerlijk in de openlucht. Helemaal bijzonder is het om dan ook nog naar heerlijke muziek te luisteren. Elke woensdagochtend  in de oneven weken van juni t/m augustus is er discozwemmen voor vroege vogels. DJ Rick hoort je verzoeknummers graag.

Aanmelding Houtdorp start 19 juni
Op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus wordt de ligweide van het Leussinkbad weer één groot huttenbouwfestijn. Tijdens Houtdorp Laren timmeren jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 samen hun eigen creatie in elkaar. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een leuk buitenfeestje. Het thema is dit jaar LeussinkHaven.

Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie op donderdag 17 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 18 augustus van 13.00 tot 18.00 uur met aansluitend tot 22.00 uur Discozwemmen en End-of-summer party voor iedereen. Vanaf 17.00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s en andere verzorgers en bekenden welkom om alle creaties te bewonderen. Aanmelden kan individueel of in groepen van 6 tot 8 kinderen met 1 of 2 begeleiders. De aanmelding start maandag 19 juni.