Paardencentrum Carolina in Barchem en Manege Voorst fuseren binnen de Stedendriehoek

Barchem – Manege Voorst en Paardencentrum Carolina (PCC) gaan vanaf 1 juli 2018 hun krachten bundelen en zullen vanaf deze datum gezamenlijk activiteiten gaan aanbieden vanaf de locatie aan de Oude Zutphenseweg 3a te Klarenbeek.

Hiermee stopt PCC op de locatie in Barchem (gemeente Lochem).
Manege Voorst heeft naast een erkende FNRS manege ook een Buitenschoolse Opvang (BSO) en een Zorgmanege met de naam “De Vrijbuiters’’.

Manege Voorst en PCC zijn heel blij met deze ontwikkeling, het geeft een enorme impuls om nog actiever te worden met een gevarieerd aanbod aan lessen en activiteiten. De fusie biedt mooie kansen verder te bouwen aan de synergie tussen de manege en BSO en Zorgmanege de Vrijbuiters. De paarden en pony’s zijn in alle activiteiten de verbindende factor. Manege Voorst en PCC hebben dezelfde visie op het paardenwelzijn en hoe lesruiters kwalitatief goed leren paardrijden. Daarnaast zijn beide maneges ervaren in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.
Kortom: een unieke manege centraal gelegen binnen de Stedendriehoek en aan natuur- en recreatiegebied Bussloo.
Nina Postmus (nu bedrijfsleider van PCC) is ook voor Manege Voorst een enorme aanwinst. Nina heeft van PCC een geweldig succes gemaakt. Manege Voorst is verheugd dat zij nu gebruik mag maken van haar kennis en ervaring. Zij zal dan ook verantwoordelijk worden voor de lessen en paardenactiviteiten van de manege.

De open dagen voor kennismaking zijn gepland op 29 en 30 juni en 1 juli bij Manege Voorst.
Manege-voorst.nl en www.paardencentrumcarolina.nl