Wim Ruiterkamp benoemd tot erelid van ‘t Onderschoer te Barchem

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 11 juni, is Wim Ruiterkamp benoemd tot erelid van de vereniging ‘t Onderschoer in Barchem.
Wim is al 14 jaar als bestuursvoorzitter zeer actief voor het dorpshuis, ofwel de gezelligste huiskamer van Barchem. In de vele jaren als voorzitter heeft Wim veel gerealiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld in zijn periode meerdere verbouwingen uitgevoerd, nieuw personeel aangenomen en veel contacten gelegd met gemeenten en andere verenigingen.
Sinds de oprichting in 1970 heeft oud voorzitter Johan Saaltink ook de titel erelid van de vereniging mogen ontvangen.

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op mijn periode hier en blijf actief voor Barchem, maar ik vind het wel een keer tijd om een stapje terug te doen en mijn functie over te geven aan de volgende generatie” aldus Wim. Henk Steven Beernink, ook woonachtig in Barchem, heeft de voorzittershamer van Wim overgenomen.
Het Onderschoer is en blijft de plek in Barchem waar iedereen welkom is om te sporten, kegelen, dansen, muziek maken, samen koken en mensen te ontmoeten. Het Onderschoer heeft heel veel te geven aan iedere bezoeker. En iedere bezoeker geeft, bewust of onbewust, aan het Onderschoer ook wat terug. Dat is de kracht van een echt dorpshuis!
Er zijn nog veel plannen voor de komende jaren. Zo wordt er gewerkt aan het verduurzamen van het gebouw en actief samengewerkt met andere verenigingen.