Jeugddoedelzakband uit Borculo is groot succes

Borculo – In september is de enige Juvenile Pipe Band (jeugddoedelzakband) in Nederland gestart. Met succes, want zowel op pipes als drums is er een groep kinderen begonnen. De Borculose Highland Valley Pipes & Drums heeft voor deze jeugdopleiding 4 ervaren instructeurs ingeschakeld die iedere woensdagavond doedelzak- of drumles geven aan de enthousiaste groep kinderen. Ze hebben inmiddels enkele weken les en zullen op 16 december laten zien wat ze hebben geleerd op de voorspeelavond. Dit wordt live op Facebook uitgezonden. Kijk live mee via de Facebook pagina van Highland Valley Pipes & Drums op woensdag 16 december om 18:30.

Nieuwe aanwas is altijd van harte welkom en daarom nodigt de vereniging alle kinderen uit voor de open avond op 13 januari 2021 om 18:00. De instructeurs hebben een leuk programma in elkaar gezet om kinderen gratis & geheel vrijblijvend kennis te laten maken met pipes & drums.

Highland Valley Pipes & Drums investeert continu in de opleiding van zowel jeugd als volwassenen. De vereniging is uitgegroeid tot één van de grootste doedelzakverenigingen in Nederland. Highland Valley is vooral bekend geworden met de muziekproductie Music Show Scotland, die al jarenlang door Europa toert. Voor meer informatie en contact, ga naar www.highlandvalley.nl