Digitale bijeenkomsten N346 Schakel Achterhoek – A1

Provincie Gelderland organiseert op woensdag 2 december en donderdag 3 december van 19.00-21.00 uur een digitale bijeenkomst over de laatste ontwikkelingen van de N346 Schakel Achterhoek – A1. Beide avonden komen de dezelfde thema’s aan bod en is er gelegenheid tot vragen stellen. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden vooraf is nodig.

Deelsessies

De bijeenkomsten zijn gesplitst in 2 deelsessies. De 1e deelsessie (19.00 tot 20.00 uur) gaat over ‘Inrichting en Ruimtelijke Kwaliteit’. De 2e deelsessie (20.00 tot 21.00 uur) over ‘Aanbesteding en Uitvoering’. Beide avonden zijn 3 inhoudelijk specialisten van provincie Gelderland aanwezig en 2 leden van het ruimtelijk kwaliteitsteam.

Aanmelden voor de bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams. Belangstellenden kunnen zich uiterlijk aanmelden tot en met zondag 29 november via www.gelderland.nl/bijeenkomst-N346. Na aanmelding wordt de digitale link van de bijeenkomst gestuurd. Deze is bij te wonen via de computer, telefoon of tablet. Via een laptop of desktop komen bezoekers rechtstreeks via de link in Micosoft teams. Bezoekers, die deelnemen via een telefoon of tablet moeten vooraf de gratis app ‘Microsoft Teams’ downloaden. Een account is niet nodig.

Over de N346

Gemeente Lochem en provincie Gelderland leggen een rondweg aan met een nieuwe brug over het Twentekanaal, de N346 Schakel Achterhoek-A1. Deze weg is een belangrijke schakel tussen de Achterhoek, de A1 en de Stedendriehoek (Deventer-Zutphen-Apeldoorn). We leggen deze aan om de veiligheid en doorstroming van het doorgaand verkeer op deze verbinding te verbeteren. De openstelling van de weg is in uiterlijk 2024 gepland. Meer weten? Kijk op: https://n346-lochem.gelderland.nl/.