XL Stamppot Drive-Thru

Eibergen – Hof van Eckberge ondervindt net als veel andere bedrijven nog steeds énorme beperkingen door Covid-19. Ook nu zit het Belevingspark met dierentuin en restaurant weer in lockdown. 2 weken geleden startte Hof van Eckberge een adoptieplan voor alle dieren in de dierentuin, waar al hartverwarmend op wordt gereageerd. Omdat bij het bedrijf óók de horeca momenteel gesloten is, is er voor de koks en bediening géén werk, daarom is er er een nieuw concpet bedacht. De XL Drive-Thru Stamppotten en pannenkoeken bij Hof van Eckberge.
Vanaf donderdag 12 november staat er een XL Stamppot Drive-Thru opgebouwd! Iedereen kan terecht voor een heerlijke stamppot, diverse vleessoorten én garnituren. Om het aanbod compleet te maken behoren ook pannenkoeken, een dessertbox én dranken tot het assortiment! De Drive-Thru is geopend op donderdag t/m zondag van 16.30 tot 19.00 uur. Iedereen die gebruik wil maken van deze oerhollandse gerechten, bestelt op datum en tijd vooraf de gerechten via www.hofvaneckberge.nl/bestel. In de Drive-Thru kan de bestelling vervolgens eenvoudig worden afgehaald, waarbij de besteller veilig in de auto kan blijven zitten.
Eigenaar Maarten Reimes vertelt over het nieuwe concept: ‘We maken al sinds half maar een enorm vervelende tijd mee. De inkomsten liggen op nog géén 40% van normaal, de bezoekersaantallen liggen énorm laag en we weten óók nog niet wanneer we weer veilig en conform de regelgeving open mogen. Om te zorgen dat de medewerkers hun wérk kunnen behouden is dit nieuwe concept gelanceerd. Voor pretparken, dierentuinen en restaurants is het nog niet duidelijk óf, wanneer én hoe deze weer geopend mogen worden. We gaan dat niet afwachten. De XL Stamppotten Drive-Thru zal de komende maanden geopend zijn, óók als het park wél weer geopend mag worden’.

https://www.youtube.com/watch?v=8OV4LkZEncs