SFB Beweeg-Halfuurtje Berkelland

Berkelland – Op dinsdag 24 november om 10.00 uur gaat het eerste SFB Beweeg-Halfuurtje van start voor de 55 plussers uit Berkelland die in beweging willen blijven of komen. Normaal gesproken verzorgt Sport Federatie Berkelland (SFB) iedere dinsdagochtend wijksportlessen aan senioren op verschillende plekken in Berkelland. Maar voorlopig moet men nog voorzichtig zijn en daarom is er besloten tot aan de kerstvakantie nog geen fysieke lessen te verzorgen en daarom dat online te doen!

De mogelijkheid is om online via de laptop of tablet deel te nemen aan de lessen. Men probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de beperkingen van de deelnemers, zodat iedereen mee kan doen.

Aanmelden voor de lessen kan door een mailtje te sturen naar nienke@sportfederatieberkelland.nl of te bellen met de SFB 0545-476727 onder kantooruren. Na de aanmelding wordt er uitleg gestuurd hoe deel te nemen aan deze lessen. Heb je geen laptop of tablet, vraag dan eens na in je familie of buurt!

Heb je hulp nodig bij het volgen van deze lessen denk dan ook eens aan de bibliotheek in de buurt. Het servicebureau van de vestigingen in Neede, Borculo, Ruurlo en Eibergen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is elke werkdag bereikbaar van 9:00-13:00 uur en van 13:30-17:30 uur op 088-0062929. Schrijf je daar bijvoorbeeld in voor het digitale spreekuur.

In eerste instantie zijn deze lessen tot aan de kerstvakantie. Daarna bekijkt men weer wat de mogelijkheden zijn. Men hoopt natuurlijk weer snel de fysieke lessen aan te kunnen bieden.

Vertelt u anderen ook over dit initiatief? Doe samen lekker mee, want zeker in deze periode is bewegen en fit blijven heel erg belangrijk!
Voor alle vragen of problemen over dit beweeginitiatief kunt u contact opnemen met Nienke Maas van de SFB via nienke@sportfederatieberkelland.nl of bel 06-22056582. Dit bericht kunt u nog eens nalezen op www.sportfederatieberkelland.nl