Winterspelen Barchem Zwiep Nettelhorst

Barchem- “In Barchem kan alles”, maar door corona viel dat dit jaar toch een beetje tegen.
Daarom organiseren de commissie Dorpskwis en Vereniging Contact voor alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst de ‘BZN Winterspelen’.

De commissie organiseert regelmatig een spel, opdracht of kwis waar iedereen makkelijk thuis aan mee kan doen. Deelname is gratis.

Wat je precies gaat doen is nog een verrassing, maar uiteraard houden de organisatoren rekening met iedereen en komen er dus activiteiten voor alle leeftijden. Hou de website van vereniging Contact en de speciale facebookpagina goed in de gaten.

Elke keer zijn er mooie prijzen te verdienen en als je meedoet aan iedere spelronde zijn er na afloop prijzen voor de beste en trouwste deelnemers. Wil je meedoen? Kijk dan op www.contact-barchem.nl en stuur een email naar bznwinterspelen@gmail.com of bel met 0654388943

Het eerste spel is een online kwis op zaterdag 21 november 2020 om 20:00 uur. De kwis neemt ongeveer een half uur in beslag. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 november via de email. We sturen je dan op zaterdag uitleg en een link.

De tweede spelronde staat gepland voor het sinterklaasweekend en zal waarschijnlijk een doe-opdracht zijn.