Dit jaar geen Kerstopenstelling op Kasteel Middachten

De Steeg – De Kerstopenstelling op Kasteel Middachten zal dit jaar niet plaatsvinden. Hiermee komt helaas een breuk in de jaarlijkse traditie van Kerst op Middachten. Dit jaar zou dit bijzondere evenement voor de 33e keer plaatsvinden.

Het coronavirus gooit roet in het eten van de organisatie van de kerstopenstelling. Het blijkt onmogelijk om de bezoekers te laten genieten van de geurende kerstbomen, bloemdecoraties, knapperende haardvuren, de gezellige kerstmarkt en live muziek zonder de coronaregels in acht te nemen.

De gezondheid van gasten, vrijwilligers en medewerkers van Middachten is gezien de omstandigheden dit jaar belangrijker dan de kerstopenstelling.

Maar, Middachten zit niet stil. Achter de schermen worden al plannen gemaakt voor een mooi programma voor de toekomst.
Daarin zullen diverse activiteiten worden opgenomen met voor elk wat wils. En uiteraard zullen in het voorjaar ook de Tuinen weer opengaan voor het publiek en vindt hopelijk in december 2021 weer een Kerstopenstelling plaats.

Via de website www.middachten.nl, Facebook, LinkedIn en Twitter kunt u de plannen en activiteiten volgen.