Loket Gorssel niet open vanaf 7 oktober, voor afspraken naar Gemeentehuis

Gorssel – Onlangs gaf de gemeente aan dat loket Gorssel woensdag 7 oktober weer op afspraak zou open gaan. De voorbereidingen hiervoor waren ook al getroffen. Na de persconferentie van 28 september heeft de gemeente besloten om nog niet open te gaan. Loket Gorssel is ondergebracht in de ruimte bij de bibliotheek. De gemeente wil nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt, voorkomen dat hier bezoek op gang komt.

De komende weken worden de ontwikkelingen gevolgd. En op basis daarvan wordt opnieuw bekeken of het loket Gorssel open kan.

Zoveel mogelijk digitaal
De gemeente stimuleert mensen om zoveel mogelijk digitaal te regelen. De komende weken worden de coronacijfers en eventuele nieuwe maatregelen in de gaten gehouden.

Is langskomen noodzakelijk? Dan bent u op afspraak van harte welkom in het gemeentehuis aan de Hanzeweg 8 in Lochem.

Belangrijke informatie over de dienstverlening volgens de RIVM-richtlijnen:

• Kom alleen op afspraak langs. Neem niet eerder plaats dan 5 minuten voor de afspraak.
• U belt vooraf om een afspraak te maken via telefoonnummer (0573) 28 92 22 of u maakt online een afspraak.
• Een afspraak maakt u alleen voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit bespreken we met u als u ons belt.
• Daarbij geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het loket. Blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden.
• Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
• U kunt met pin betalen