Klimbos Achterhoek nog groter

Ruurlo – De afgelopen periode is goed gebruikt om Klimbos Achterhoek nog mooier en groter te maken. Er is gebouwd aan een nieuwe route, welke komende zaterdag 20 juni wordt geopend.

Het Ruurlose klimbos heeft duidelijk niet stilgezeten tijdens de noodgedwongen sluiting en heeft de tijd goed gebruikt. Mede-eigenaar Bert van Zijtveld en compagnons Ciaran Barsema en Rodrick de Wolff grepen de kans aan om het klimaanbod uit te breiden. “De behoefte aan een extra juniorroute was er al langer. We hebben van de nood een deugd gemaakt en komen nu mooier uit de strijd!” glimlacht Bert van Zijtveld.

Aankomende zaterdag wordt in elk geval een feestje gevierd, met gepaste afstand. Om iedereen mee te kunnen laten genieten zijn de tickets die dag extra voordeling.
Ook is Klimbos Achterhoek is op deze midzomeravond extra lang open, tot wel 22.00 uur in de avond.

Klimbos Achterhoek is onderdeel van Klimbos Nederland met in totaal 4 locaties, te weten Klimbos Veluwe, Klimbos Gooi-Eemland, Klimbos Achterhoek en Klimbos Brabantse Wal. Ieder Klimbos heeft verschillende routes waar voor jong en oud 3,5 uur aan klimplezier te beleven valt.