Inschrijving Go Ahead Eagles Soccer Camps zomervakantie geopend!

Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Ben je gek van Go Ahead Eagles? Goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd in Deventer en de regio. De Soccer Camps in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal Go Ahead Eagles Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps voor meer informatie.

Inhoud Go Ahead Eagles Soccer Camps
Tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur – 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?

  • Je eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue
  • Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  • Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille
  • Kans op leuke voetbalprijzen

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.ga-eagles.nl/soccercamps