Enthousiaste deelname aan SFB-thuis-KONINGSSPELEN!

Borculo – Vrijdag 17 april stonden de officiële Koningsspelen op het programma.
Helaas konden deze in de normale setting niet doorgaan. Om deze dag niet helemaal voorbij te laten gaan heeft de Sport Federatie Berkelland een alternatief ontwikkeld, de SFB-thuis-KONINGSSPELEN met als thema Oud-Hollandse spelen.Vorige week werden op de SFB-basisscholen per mail lespakketten gestuurd aan de kinderen in Berkelland. Daarnaast konden ook leerlingen die normaliter geen gymles hebben van een SFB-docent een lespakket aanvragen. Vanuit heel Nederland kwamen mailtjes binnen, zo hebben ook kinderen uit Friesland meegedaan aan de SFB-thuis-KONINGSSPELEN.Vrijdag 17 april begon de dag om 9.00 uur met leuke warming-up geheel in stijl, namelijk de klompendans. Via facebook en instagram kon iedereen gezellig meedoen. Om 9.10 uur kwam het start signaal ‘’De SFB-thuis-KONINGSSPELEN beginnen nu’’. Even later stroomden er al tientallen foto’s en filmpjes van actieve kinderen, ouders, meesters en juffen binnen. De hele dag was de facebookpagina van de SFB oranje gekleurd door het enthousiasme van de deelnemers.Iedere deelnemer ontvangt een speciale oranje SFB frisbee, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook nog prijzen te verdienen in verschillende categorieën.En de winnaars zijn:Leukste uitvoering – Sophie van de Kiezel & Kei
Leukste outfit – Thijs van de Driesprong
Winnaar groep 1 en 2 – Sophie van de Kiezel & Kei
Winnaar groep 3 en 4 – Iva van Op d’n Esch
Winnaar groep 5 en 6 – Guus van School Noord
Winnaar groep 7 en 8 – Wenke van de Tormijnschool
Leukste juffen en meesters – School Noord