Vervolgcursus genealogie Zutphen

Zutphen – Hoe publiceer je resultaten van genealogisch onderzoek? Hoe doe je onderzoek naar militaire voorouders en hoe gebruik je rechterlijke bronnen? Op 12 maart start bij het Regionaal Archief Zutphen de vervolgcursus genealogie.

De cursus is bedoeld voor mensen die al eerder de basiscursus hebben gevolgd of die al geruime tijd genealogisch onderzoek doen. Verdeeld over vier middagen, op 12, 19 en 26 maart en op 2 april, komen acht modulen aan bod.

Docenten van de afdeling Achterhoek en Liemers van de Nederlandse Genealogische Vereniging geven de lessen. Deelname kost 25 euro (22,50 euro voor leden van de NGV). Meer informatie en aanmelden bij erfgoed@zutphen.nl.

Het Regionaal Archief Zutphen bevindt zich aan de Spiegelstraat 13-17 in Zutphen.

www.erfgoedcentrumzutphen.nl