Geslaagde inspiratiesessie voor programma Berkelfestival

Eibergen – Op dinsdag 3 maart, kwamen ruim 50 mensen (inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen in Berkelland) bij elkaar om te brainstormen over het programma voor het Berkelfestival. Dit wordt van 21 tot en met 23 augustus gehouden, met dit jaar Eibergen als de centrale locatie van dit jaarlijkse festival.

De gedachte achter het festival is om in een weekend veel mensen langs de rivier en aan beide zijden van de grens samen te brengen. Het festival biedt een gevarieerd aanbod: van sport en cultuur tot en met water en natuur. Het viert ons prachtige landschap, de aantrekkelijke dorpen en steden en de levendige cultuur langs rivier de Berkel.

Ideeën voor kleurrijk programma
Om van het weekend een kleurrijke en veelzijdige ervaring te maken is een beroep gedaan op de inwoners, verenigingen en bedrijven uit Berkelland. Aanwezigen werd gevraagd om projectideeën te bedenken die samen voor een mooie invulling van het programma in Eibergen en op andere plekken langs de Berkel zorgen.
programma-idee aanmelden
Het is nog tot eind maart mogelijk om ideeën voor het festival door te geven. Dit kan gedaan worden door het ideeënformulier in te vullen dat te vinden is op de website van het Berkelfestival, www.berkelfestival.eu:

Vervolgsessie
Op dinsdag 21 april om 19.30 uur is er een vervolgsessie in de Huve in Eibergen, waarin het voorlopige programma van het festival wordt gepresenteerd aan inwoners van alle gemeenten langs de Berkel en andere betrokkenen.
Verenigingen, organisaties en bedrijven die actief willen meedoen aan de organisatie van het festival kunnen zich aanmelden via team@dieberkel.eu.