Geslaagde Midwinteravond in Harfsen

Harfsen – Onder grote belangstelling werd op zaterdag 8 februari een aftrap gegeven aan de activiteiten in het jubileum jaar van de Oranjevereniging Harfsen- Kring van Dorth.

Onder de noemer Midwinteravond werd het publiek verwelkomd met een kopje koffie of thee aangeboden door Hoeflo, waarna we konden genieten van Thijs Kemperink. Thijs Kemperink nam het gehele publiek mee in zijn mooie verhalen.
Na de pauze was het de beurt aan Duo Toevallig Harfsen, beter bekend als Cees Jan van de Pieterman en Henk Enderink. Onder het genot van een drankje, namen zijn je mee in het leven van verschillende artiesten. Waarbij er verschillende nummers het revue passeerde. Al met al een zeer geslaagde avond. Oranjevereniging maakt zich alweer op voor 4 april, de dag dat Harfsen bevrijd is.