Eerste vragenlijst ondernemerspanel online

Lochem – Gemeente Lochem startte kort geleden met een ondernemerspanel: het Lochemse Zaken Panel. Ondernemers kunnen de eerste vragenlijst invullen via www.lochemsezakenpanel.nl De vragen gaan over de onderlinge communicatie tussen ondernemers en gemeente. Invullen kan tot en met 8 maart 2020.

Nieuwsgierig naar uw inbreng
Wethouder Economische Zaken Eric-Jan de Haan: “We zijn nieuwsgierig naar uw inbreng. En dat geldt ook voor de ondernemers die met ons meedenken voordat de vragenlijst online kwam. Doe mee en meld u aan! Een mooie kans om snel en efficiënt uw informatie met ons te delen”.

156 ondernemers doen al mee: u ook?
Sinds vorige maand is opgave mogelijk via de site. Inmiddels schreven 156 ondernemers zich in. Inschrijven kan op www.lochemsezakenpanel.nl.

Ondernemers zijn betrokken
Het idee voor het panel kwam van ondernemers. Ook met de eerste vragenlijst dacht een klankbordgroep van ondernemers mee. Onderzoeksbureau Moventem beheert het online panel

Inzicht in behoeften, wensen en uitdagingen van ondernemers
Doel is nog beter inzicht in de behoeften, wensen en uitdagingen van ondernemers te krijgen. De informatie die de gemeente Lochem ophaalt, neemt ze mee in haar (beleids)keuzes. Uiteraard houden we u telkens op de hoogte van de belangrijkste resultaten. En koppelen we terug wat we met uw inbreng doen.