Filmvertoning One Single Planet in Lochem

Lochem – Op vrijdagavond 21 februari vertoont de Partij voor de Dieren werkgroep Lochem de toonaangevende documentaire One Single Planet in Het Stadshuus in Lochem.

De film gaat over mogelijke oplossingen om de aarde leefbaar te houden voor komende generaties. Op het programma staan de delen over zoönosen (ziekten die overdraagbaar zijn van dier op mens, zoals het Corona-virus) en water, onze belangrijkste hulpbron. Met een inleiding en nabespreking met Michelle van Doorn, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Nijmegen.
One Single Planet is de vierde documentaire van de Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de PvdD. In deze film spreekt Marianne Thieme met toonaangevende wetenschappers, beleidsmakers en denkers over de duurzaamheidsproblemen die het leven op onze planeet bedreigen.

Iedereen is welkom, toegang is gratis. Voor aanmelden en vragen lochem@partijvoordedieren.nl.

One Single Planet
Vrijdag 21 februari
19:30 uur – 22:00 uur (deuren open vanaf 19:00)
Het Stadshuus, Markt 3, Lochem
Gratis toegang.