Talenten sponsorconcert

Foto door Patrick van Gemert “talentenklas regio Zutphen op het concertpodium.”

Lochem/Zutphen – De Talentenklas Muziek regio Zutphen/ Lochem speelt op het concertpodium van de Hanzehof Buitensociëteit in Zutphen. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar presenteren een veelzijdig muziekprogramma op 16 februari om 15:00 uur.
Het publiek kan genieten van een voorstelling vol prachtige muziek van pop tot klassiek. De presentatie is in handen van Roeland Kooijmans. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan de talentenklas.

Talentenklas muziek
Talentenklas Muziek regio Zutphen/ Lochem is opgezet om het onderste uit de kan te halen van talentvolle jongeren uit de regio Zutphen, Lochem en Brummen. De talenten spelen zeer divers repertoire en worden geselecteerd door middel van een auditie. Onder leiding van twee bevlogen docenten, samen met externe musici van landelijk topniveau, krijgen ze extra lessen om zo goed mogelijk te schitteren op het podium.

Steun
Door een goede kaartverkoop of extra donateurs van Stichting Talentontwikkeling Podiumkunsten kunnen de talenten zich nog verder ontwikkelen. Meer info op www.topfondstalent.nl. De opbrengst van dit concert komt middels het TOPfonds volledig ten goede aan de Talentenklas.
Zo kunnen de lessen blijven bestaan.

Meet & Greet’
Na afloop is er gelegenheid om na te praten en kennis te maken met de jonge muzikanten.

Gegevens:
Zondag 16 februari
Hanzehof Buitensociëteit, Coehoornsingel 1 Zutphen
14:30 uur inloop
15:00 uur aanvang concert
17:00 uur ‘Meet & Greet’ met jong talent
Presentatie: Roeland Kooijmans
Toegangsprijs € 12,50, kaarten te koop via de www.hanzehof.nl
Meer info op www.muzehof.nl/agenda