Neêrlands beste country zangers naar Almen

Almen – Dick van Altena en Marcel Smulders, om beurten meermaals gekroond tot beste country zanger van Nederland, komen zondag 16 februari naar De Nieuwe Aanleg aan de Scheggertdijk 10 te Almen.

Singer-songwriter Dick van Altena (Ex-Major Dundee Band) was een van de hoofdpersonen in de RTL reeks ‘Derksen on the road’ (2014) en vierde zijn 40-jarig muziekjubileum (2017) met uitverkochte concerten en een TV documentaire. Van Altena mag zich Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen.

Zijn duetpartner Marcel Smulders is al sinds jaar en dag voorman en zanger van Savannah, de meest populaire country-band van de Benelux. Met deze band trad hij op in heel Europa en werkte hij samen met grootheden als Freddy Fender en Wanda Jackson. Met van Altena maakt hij tevens deel uit van de zeer succesvolle muziektheaterproductie Back to the country.

Het optreden begint om 14.30 uur en de entree bedraagt € 11,00.
Er is een mogelijkheid om de middag compleet te maken door aansluitend deel te nemen aan een uitstekend buffet, kosten hiervoor zijn € 29,95, inclusief entree voor het concert,

Info / reserveren:
info@nieuwe-aanleg.nl reserveringen@dickvanaltena.com
Tel: 0575 431 296 / 0481 481 661 www.nieuwe-aanleg.nl