De standup comedian van het Oosten “Thijs Kemperink” komt naar Harfsen

Harfsen – Zaterdag 8 februari organiseert Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth de Midwinteravond in Dorpshuus Hoeflo met Thijs Kemperink en Duo Toevallig Harfsen. Tijdens deze avond zal Thijs Kemperink u helemaal meenemen in zijn voorstelling. Thijs Kemperink ontroerend en grappig en weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien. Na de pauze zullen we verder gaan met Henk Enderink en Cees-Jan van de Pieterman, beter bekend als ‘Duo Toevallig Harfsen’.

De zaal van Dorpshuus Hoeflo zal vanaf 19:30 uur geopend zijn en de voorstelling zal om 20:00 uur beginnen. Entrée voor leden is 7,50 euro per persoon en voor niet leden 15 euro per persoon. Dit is inclusief een lekkere kop koffie of thee dat aangeboden wordt door Dorsphuus Hoeflo.