Nieuwe sponsor Sp. Eefde 2

Eigenaar Remco Ten Pas met team en begeleiding Sp. Eefde 2.

Eefde – Naast een nieuwe hoofdsponsor voor Sp. Eefde 1 heeft ook het 2e elftal van Sp. Eefde een nieuwe sponsor. Rijschool Ten Pas zal 2 jaar lang op het shirt, polo’s en truien te zien zijn. Daarnaast zal een reclamebord en een bord boven de kleedkamer voor extra exposure zorgen.

Eigenaar Remco Ten Pas heeft ruim 34 jaar gevoetbald bij Sp. Eefde waarvan 24 jaar in de senioren en 22 jaar selectie. Hoewel Remco dit seizoen eigenlijk gestopt was, heeft hij ondertussen alweer onder de lat gestaan bij Eefde 2. Nood breekt wetten en daaruit blijkt dat we als club ook altijd op Remco kunnen rekenen! We zijn erg blij met deze mooie sponsor voor Eefde 2. Mede door sponsoring van bedrijven wordt voetbal in Eefde mogelijk gemaakt.

Rijschool Ten Pas
Een begrip in Eefde en omstreken kunnen we wel stellen! Sinds 1946 is deze rijschool al actief, eerst onder de naam Woessink en sinds 1977 als Ten Pas v/h Woessink. Rijschool ten Pas is een vakbekwame onderneming uit Eefde met een goede naam en faam, tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel. Daardoor heeft de rijschool een prima reputatie opgebouwd in de regio.

Sponsoring bij Sp. Eefde
De nieuwe sponsorcommissie van Sp. Eefde is druk bezig met het opzetten van een goede basis voor de komende jaren. Als ondernemers kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door als sponsor aan de club verbonden te zijn. Graag bespreken we met u de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op via sponsoring@sp-eefde.nl