Borculose Kids on ice van start

Borculo – Op woensdag 30 oktober worden de schaatsen weer uit het vet gehaald en starten de kinderen van de groepen 7 en 8 van de scholen uit Haarlo, Borculo, Geesteren en Gelselaar met het schaatsproject Borculose Kids on ice. Dit is een jaarlijks terugkerend project van de IJsclub Borculo, die dit jaar 100 jaar bestaan. Het project wordt georganiseerd in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland en IJsbaan de Scheg en de kinderen leren er in 4 lessen schaatsen op de IJsbaan de Scheg in Deventer.

Dit jaar doen er 94 kinderen mee aan de schaatslessen die verzorgd worden door de schaatstrainers van de KNSB van De Scheg. In 2 bussen, begeleid door vrijwilligers van de IJsclub Borculo, gaan de kinderen 4 weken lang naar Deventer waar ze alle technieken van het schaatsen aangeleerd krijgen om zo klaar te zijn voor het natuurijs bij de IJsclub Borculo. Voor meer info: Wicher Soek, IJsclub Borculo, tel. 0545 – 272384 of John Willemsen, Sport Federatie Berkelland, john@sportfederatieberkelland.nl of tel. 0545 – 476727