Justin Meurs Gelders kampioen eventing klasse M pony’s

Laren – Afgelopen zaterdag is Justin Meurs met No Regrette van de St. Steffenrijders Gelders kampioen geworden in de eventing klasse M.De kampioenschappen werden gehouden in Barchem. De organisatie had een mooi parcours neergezet in de bossen aan de voet van de Lochemse berg, waarbij je de deelnemers goed kon volgen over het terrein.

Justin vloog bijna met No Regrette over dit parcours heen en hierbij waren ze binnen de tijd, zonder strafpunten in de cross en het springen, waardoor zij het kampioenschap in ontvangst konden nemen. Het leverde een mooie deken voor No Regrette op en een stalplaat.Er waren nog meer successen voor de Larense ruiters.

Sara Koerselman met Opaal werd zesde in het kampioenschap voor pony’s in de klasse B en Esther Regelink, met haar 4-jarige Kayan, werd derde in de klasse B paarden. De instructrice Kim Kleine werd met haar paard Eddy kampioen in de klasse M paarden.