Ontmoet een vriend of partner bij FIRST MATES in Laren

Laren – Op 10 oktober wordt in Laren bij Restaurant Stegeman het evenement ‘First Mates’ georganiseerd! Deze eerste unieke editie is gebaseerd op het datingprogramma First Dates dat wordt uitgezonden op NPO. Hierbij gaan mensen die elkaar niet kennen met elkaar eten met als doel: het vinden van een partner. De mensen zijn bij elkaar gezet op basis van één of meer overeenkomsten.

En dan nou het leuke: het lokale First Mates heeft nog méér mogelijkheden dan het goed bekeken internationale televisieprogramma! Naast een etentje met een mogelijke toekomstige partner kun je er namelijk ook terecht voor een wie-weet nieuwe vriendschappelijke relatie.

Hoe werkt het?

Wanneer je je opgeeft krijg je een aantal vragen over je voorkeuren, je vrijetijdsbesteding en je wensen voor de date. Vervolgens wordt je door ons gematched met iemand op basis van deze informatie. Je hoort per mail hoe laat je etentje bij Stegeman begint. Rest je alleen nog om op tijd aanwezig te zijn en gewoon een hele leuke tijd te hebben!

Waar geef ik me op?

Opgeven kan t/m 8 oktober door een mail te sturen aan M.Stouten@welzijnlochem.nl of te bellen naar Michelle Stouten op 0573-297000tijdens kantooruren.

Wat je verder nog moet weten

Kosten zijn €15 euro per persoon voor een hoofd- en nagerecht en twee consumpties. Mocht je wel mee willen doen maar dat om bepaalde reden niet kunnen? Laat het ons weten, we denken en helpen graag mee!