Good Goan! 2020 geef je op

Laren – Met de Laornse Passion als mooie herinnering wordt er met dezelfde ingrediënten een nieuw project opgestart.

Iedereen wordt enthousiast van samen organiseren, zingen, toneelspelen, muziek maken en klussen, dus daarom wordt Good Goan! uitgevoerd op 27 en 28 maart 2020. Als rode draad van het verhaal spelen twee jonge mensen die hun rugtas oppakken en op reis gaan. En op die reis natuurlijk het nodige meemaken, wat iedereen heel bekend voor zal komen. Dit verhaal zal kracht bijgezet worden door hedendaagse liedjes, zoals van Bløf en De Dijk, gezongen door koor of solisten en begeleid door Larense muzikanten.

Kortom, Good Goan! is een project voor en door Laren en omgeving, voor jong en oud, waar iedereen een steentje aan bij kan dragen. Want wat is er leuker dan blij te worden, omdat je samen iets moois neer gaat zetten! Voor meer info kijk op www.facebook.com/goodgoan2020 en geef je op via Goodgoan2020@gmail.com.