Salland Zorgverzekeringen blijft hoofdsponsor Lochemse Sportverkiezing

Lochem- In 2015 werd Salland Zorgverzekeringen voor drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van de Lochemse Sportverkiezing. Dit is bij beide partijen zo goed bevallen, dat is besloten om dit hoofdsponsorschap voort te zetten.

Samen gaan de regionale zorgverzekeraar en de werkgroep die de Sportverkiezing Lochem organiseert een mooi evenement neerzetten. Waarom het sponsorschap wordt voortgezet? “Het evenement past gewoon heel goed bij ons. Diverse sportclubs uit de gemeente Lochem worden op zaterdagavond 17 februari in het zonnetje gezet. Deze sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging. En dat is nu precies onze missie”, aldus de enthousiaste reactie van Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop van Salland Zorgverzekeringen. De organisatie van Sportverkiezing Lochem ziet ook nog een andere link.

Corrie de Zwaan, voorzitter Sportraad Lochem, ‘We hebben met Salland Zorgverzekeringen een hoofdsponsor die een visie heeft op de gezondheid en het bewegen van onze inwoners uit de Gemeente Lochem. Daarnaast kan deze hoofdsponsor veel meer betekenen voor de sportverenigingen in onze gemeente. Neem de Salland Clubactie, waarmee sportclubs bedragen scoren voor in de clubkas. Ook de sportclubs in de gemeente Lochem kunnen daar van profiteren. Dit jaar ontvangen de sportclubs in de hele regio gezamenlijk een sponsorbedrag van ruim € 80.000,-.’ Over de Sportverkiezing Lochem De Sportraad Lochem organiseert sinds 2012 de sportverkiezingen voor SportTalent, JeugdSportploeg, SportVrouw, SportMan, Sportploeg en de SportVrijwilliger van het jaar. Van de sportverkiezingen gaat een enorme stimulerende werking uit, met name voor de breedtesport in de gemeente Lochem. Elk jaar weer probeert men vele sporters in beeld te brengen die mogelijk in aanmerking komen voor een sportprijs. Ook weet de verkiezing elk jaar weer prominente sporters aan te trekken voor het bekendmaken van de prijswinnaars in elke categorie.

Dit jaar vindt de verkiezing plaats op zaterdagavond 17 februari. Vanaf 19.00 uur wordt u dan verwelkomd met een gratis bakje koffie of thee in de foyer en om 19.45 uur gaan de deuren naar de theaterzaal open.