Genomineerden Sportverkiezing Lochem 2017 bekend

Lochem – Na goed en lang juryberaad heeft de jury de nominaties bekend gemaakt. Uiteraard zijn eerst alle genomineerden zelf op de hoogte gebracht van dit mooie nieuws. De aanmeldingen van categorie SportFoto worden binnenkort beoordeeld door een aparte vakjury.

Vrijwilligersprijs
Geen enkele sportvereniging kan zonder de inzet van vrijwilligers; zij zijn een drijvende kracht achter de sportverenigingen. In de categorie Vrijwilliger v/h jaar zijn er 4 voordrachten gedaan. Uit deze voordrachten heeft de jury iedereen genomineerd. De stemming via SMS en de website bepalen uiteindelijk de winnaar. Stemmen via SMS en de website is 1x mogelijk. Dubbele stemmen tellen niet mee.

Publieksprijs
Naast de vrijwilligersprijs kan iedereen stemmen voor de publieksprijs. Op alle voordrachten, ook degenen die niet genomineerd zijn kan gestemd worden en zij maken allemaal kans op de publieksprijs. Stemmen kan op de voorgedragen Sport-(mannen, vrouwen, ploegen, talenten en jeugdsportploegen). Stemmen kan gratis via de site www.sportverkiezinglochem.nl en per SMS. Elke week zal op donderdag in de uitzending van Achterhoek FM een tussenstand bekend gemaakt worden van de stemming. Iedereen kan 1x keer stemmen via de website en 1x per sms stemmen op een sporter. Dubbele stemmen tellen niet mee. Stemmen op de voorgedragen vrijwilligers en sporters is mogelijk vanaf dinsdag 16 januari tot woensdag 14 februari 18:00 uur. Op de site www.sportverkiezinglochem.nl is tijdens de stemperiode te lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Per categorie zijn de volgende nominaties gedaan;

SportTalenten
*Thorvald Oude Egbrink – Shaolin Kempo
*Noortje Schuurs – Paardensport
*Jaber Maskoul – KickBoxen

Jeugdsportploegen
*SP Lochem MO17-1 (Meiden onder 17 jaar team 1) – Voetbal
*Springteam Meiden van Haarman – Paardensport
*Jongensteam Estafettes “de Berkelduikers”– Zwemsport

SportPloegen
*L.T.T.C. De Toekomst team 1 – Tafeltennis
*Dames 30+ voetbalteam van S.V. Almen – Voetbal
*LHC Veterinnen A – Hockey

SportVrouwen
*Edith de Boer-Braakhekke – Sleehonden Racen
*Emine Ernst – Tafeltennis
*Esther Regelink – Paardensport

SportMannen
*Ruben Dinkelman – Survival
*running Mark Wassink – Enduro
*Harry Pardijs – Schaatssport

De organisatie is nu druk bezig om alle genomineerden voor de camera in beeld te brengen. Het filmmateriaal dat wordt opgenomen door BlackSheepMedia wordt op de finale-avond getoond aan het publiek. Zo heeft iedereen die aanwezig is bij de finale op zaterdag 17 februari 2018 een duidelijk beeld van de genomineerden en de sporten die ze beoefenen.

Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl. Hier vindt u de genomineerden, de namen van de commissie leden en nog veel meer informatie.