Naober van het Kulturhus?

Laren (G) – Begin november ontving een deel van de inwoners van Laren een brief waarin de oproek om ook naober van het Kulturhus te worden. Voor 10 euro per jaar helpt u mee om deze prachtige accommodatie in stand te houden.

En inmiddels zijn een groot aantal antwoordkaarten al terug. Uit de eerste telling blijkt dat ruim 180 nieuwe donateurs zich hebben aangemeld. Een groot succes!

De Naoberactie is nog niet volledig afgerond, enkele vrijwilligers zijn nog actief in de wijk.

Voor wie geen brief heeft ontvangen en zich wil aanmelden als donateur, is alle informatie te vinden op de website van het Kulturhus 

Volgens Herman Schaap van de Stichting Kulturhus ’t Kruispunt, wordt met het Naoberfonds het regulier onderhoud van het gebouw voor vele jaren veilig gesteld. Het Kulturhus weet zich gedragen door het dorp.