55 jarige man overleden bij trekker ongeval in Laren 

Laren – Bij een ongeval met een landbouwtrekker in Laren is zaterdagochtend een 55-jarige man uit Laren om het leven gekomen. Hij was samen met zijn zoon, die de trekker bestuurde, aan het werk in een weiland achter hun woning aan de Mussenberg. Volgens een woordvoerder van politie is de trekker bij de werkzaamheden in een greppel gegleden, waarna het slachtoffer dat naast het voertuig liep onder een wiel bekneld raakte. 

Buurtbewoners die te hulp snelden, hebben getracht het slachtoffer te bevrijden met behulp van een tweede trekker en een graafmachine. Zij staakten hun inspanningen toen bleek dat het slachtoffer was overleden. De hulpdiensten rukten met veel materieel uit, maar konden verder ook geen hulp meer bieden.

De plek van het ongeluk was vanaf de Harfenseweg redelijk goed zichtbaar, maar werd door politie met een tent deels aan het oog onttrokken. Buurtbewoners die poolshoogte kwamen nemen, waren zeer aangeslagen en zochten steun bij elkaar.

Het slachtoffer was zelf geen landbouwer, maar eigenaar van een softwarebedrijf. Hij laat een vrouw en twee kinderen na.